» 遊客:  註冊 | 登入 | 會員 | 社區銀行 | 版塊禁言 | 游樂園 | ExGame | 幫助 | 廣告查詢

<<港音灣岸流行榜>> 2017年新榜主招募, 誠邀愛本地音樂既你加入!

23  1/3  1  2  3  >  >| 

論壇跳轉:
作者:
標題: 心情之歌系列:失戀時你會聽咩歌? 上一主題 | 下一主題
Musichk 男
LV 100: 論壇管理員
終生成就獎,謝謝您為論壇發展做出的不可磨滅的貢獻! 論壇建設獎,謝謝您為論壇發展做出的重大貢獻! 論壇管理獎,你為了論壇的序秩作出了卓越的貢獻 時事王徽章

發表文章 6896
現金: 92736
存款: 2147483647
註冊 2004-4-24
來自 撏鉽筋P球
Share |

心情之歌系列:失戀時你會聽咩歌?

相信大家平時都會係唔同心情 / 場合會揀唔同既歌黎聽或者播

<<心情之歌系列>> 目的就係收集各位網友既選擇

咁當大家遇到咁既心情或者場合時都可以click 入黎參考下啦~~

大家一齊留言推介下啦~
最好post 埋youtube 首歌既link 同埋舛講下點解會choose lee首歌啦~~

Enjoy ! Everybody !

心情之歌系列: <<失戀篇>>
============================================

等我講先啦

我既推介係
twins - 多謝失戀
小時候第一次失戀就係狂聽lee首歌

[Open New Window]

孫燕姿 - 當冬夜漸暖
"很多事情 不是誰說了就算
即使傷心 結果還是自己擔....."
針針到肉......

黎瑞恩 - 雨季不再來

查看資料  發短訊   編輯文章  引用回覆
Rioakiyama
該用戶已被刪除

積分 N/A
發表文章 N/A
現金:
存款:
註冊 N/A
Share |

ME Tooo...
twins - 多謝失戀

※〔痛愛〕°
該用戶已被刪除

積分 N/A
發表文章 N/A
現金:
存款:
註冊 N/A
Share |

Joey-習慣失戀

知我是個無法討好的人
相戀一刻只是我的僥倖
然而回頭誠實去自問
我可討厭到如此乞你憎

到底這個故事有沒有發生..,

※〔痛愛〕°
該用戶已被刪除

積分 N/A
發表文章 N/A
現金:
存款:
註冊 N/A
Share |

吳浩康-放過自己

-講得好聽佊呲錯愛.,
-講真心話佊呲瘧待.

-失戀不慘慘得過我.,
-口口聲聲苦戀錯愛.,

-根本不知道為何終止一段愛..。

colababy
該用戶已被刪除

積分 N/A
發表文章 N/A
現金:
存款:
註冊 N/A
Share |

草猛 - 失樂園..
正到爆...個MELODY