» 遊客:  註冊 | 登入 | 會員 | 社區銀行 | 版塊禁言 | 游樂園 | ExGame | 幫助 | 廣告查詢

<<港音灣岸流行榜>> 2017年新榜主招募, 誠邀愛本地音樂既你加入!

13  1/2  1  2  >  >| 

論壇跳轉:
作者:
標題: 心情之歌系列:唔開心 / 失落時你會聽咩歌? 上一主題 | 下一主題
Musichk 男
LV 100: 論壇管理員
終生成就獎,謝謝您為論壇發展做出的不可磨滅的貢獻! 論壇建設獎,謝謝您為論壇發展做出的重大貢獻! 論壇管理獎,你為了論壇的序秩作出了卓越的貢獻 時事王徽章

發表文章 6898
現金: 92736
存款: 2147483647
註冊 2004-4-24
來自 撏鉽筋P球
Share |

心情之歌系列:唔開心 / 失落時你會聽咩歌?

相信大家平時都會係唔同心情 / 場合會揀唔同既歌黎聽或者播

<<心情之歌系列>> 目的就係收集各位網友既選擇

咁當大家遇到咁既心情或者場合時都可以click 入黎參考下啦~~

大家一齊留言推介下啦~
最好post 埋youtube 首歌既link 同埋舛講下點解會choose lee首歌啦~~

Enjoy ! Everybody !

心情之歌系列: <<失落篇>>
============================================

等我講先啦

我既推介係
陳奕迅 - 富士山下
個melody 好正~ 好sad.....

[Open New Window]

陳奕迅 - 傷信
都係eason 既歌, 佢既歌好岩feel

陳奕迅 - 開不了心

查看資料  發短訊   編輯文章  引用回覆
※〔痛愛〕°
該用戶已被刪除

積分 N/A
發表文章 N/A
現金:
存款:
註冊 N/A
Share |

鄧健泓-變形記
许廷铿-螞蟻
陳偉霆-大峽谷
劉浩龍-跳水
高皓正-訓身
王凱俊-緣崖

也喺ME最鍾意嘅歌..,

uzai111
該用戶已被刪除

積分 N/A
發表文章 N/A
現金:
存款:
註冊 N/A
Share |

开心的时候听王力宏的歌曲,不开心的时候听阿黛尔的歌曲!

v3v___v
該用戶已被刪除

積分 N/A
發表文章 N/A
現金:
存款:
註冊 N/A
Share |

五月天!!!!!!!!!!

wunping147