» 遊客:  註冊 | 登入 | 會員 | 社區銀行 | 版塊禁言 | 游樂園 | ExGame | 幫助 | 廣告查詢

論壇跳轉:
作者:
標題: [求助]支mic冇聲...help 上一主題 | 下一主題
wingrainsa
LV 05: 俠客

發表文章 568
現金: 100
存款: 0
註冊 2005-4-28
Share |

[求助]支mic冇聲...help

我買左支mic返黎..
插左入去部電腦度之後錄la..
但錄唔到有聲..
有咩辨法ar..??
你地係用咩mic ga..??thx~

查看資料  發短訊   編輯文章  引用回覆
bluemiko
該用戶已被刪除

積分 N/A
發表文章 N/A
現金:
存款:
註冊 N/A
Share |

正常黎講係會有聲嫁
你有冇插錯呢?
插口多數有圖,你睇清楚有冇插錯先
如果冇的話可以去控制台
set返錄音選項,希望可以幫到你=]

wingrainsa
LV 05: 俠客

發表文章 568
現金: 100
存款: 0
註冊 2005-4-28
Share |

點樣set ar,,??唔該~

lika 女
LV 08: 騎士

發表文章 1525
現金: 170
存款: 294999
註冊 2004-5-31
Share |

我以家有d mic都係咁呀= =
我覺得可能係部機問題...
因為係我換左機之後發生的事.......

Michie
該用戶已被刪除

積分 N/A
發表文章 N/A
現金:
存款:
註冊 N/A
Share |

你試下去較音量果個(你下面個bar果度姐係"start"ar, 其他windows minimize jor果行果度應該有個黑色speaker之類), 禁入去睇下microphone果項有冇較靜音or好細聲,
如果唔係..我都唔知點解啦=3="

五月天 - 咸魚 by Jen

方大同 -《好不容易(K神版)》by Jen

「童痕陌路」(原曲:單車)

何韻詩 如無意外【自唱】

Apologize-Ukulele Cover

葉倩文-傷逝 Male cover version

i knew youwere trouble cover

秋天的遐想

。洪卓立。苦行僧。BY∼KIN∼

Hurt- Christina Aguilera (Tyler Cover)

可列印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題

論壇跳轉:

< 聯繫我們 - 廣告查詢 >

eXTReMe Tracker