» 遊客:  註冊 | 登入 | 會員 | 社區銀行 | 版塊禁言 | 游樂園 | ExGame | 幫助 | 廣告查詢

<<港音灣岸流行榜>> 2017年新榜主招募, 誠邀愛本地音樂既你加入!

77  1/10  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >| 

論壇跳轉:
作者:
標題: ___________明知故犯*[[ 上一主題 | 下一主題
SHAN. 女
THERESA`=]

發表文章 6167
現金: 2147483647
存款: 1913235919
註冊 2004-11-12
來自 古 巨 基 -33-
Share |

___________明知故犯*[[

明知故犯  
歌手:許美靜 |  作曲:陳佳明
填詞:林夕 |  編曲:Joshua Wan

為何要落淚 落淚仍要一個面對
無謂的負累 怎麼不忍失去
其實我不怪誰 在你掌心裡
偏偏我要孤單的寄居

為何要恐懼 寂寞時欠一個伴侶
 甜蜜中受罪 怎麼講都不對
 無論你想愛誰 在你掌握裡
 我熱情隨時在手裡*

#誰也知 夜夜與她那內情
 可惜我瞎了眼睛 真相 那須說明
 而我卻哼不出半聲

誰也知 夜夜與她那內情
 甘心去做你佈景 得到 你的愛情
 還要再得到你任性

REPEAT*##

一切 原是注定 因我跟你都任性
---------------------------------------------------------------------------------------------------------

唔 知 大 家 有 冇 聽 過 呢 首 歌 呢?????
因 為 放 暑 假 前 , 我 學 校 舉 行 歌 唱 比 賽 ~
跟 住 有 人 唱 呢 首 歌 ~ 我 覺 得 好 聽 , 好 有 feel ~ 咪 dl 泥 聽 囉 !!!
但 聽 聽 下 , 又 真 係 幾 好 聽 ar ......
聽 極 都 唔 厭 架 ~
首 歌 慢 慢 地 ~ 佢 又 唱 得 好 柔 ~ 好 好 聽 ar !!!!!
好 多 人 都 番 唱 過 ~ 但 係 我 都 鐘 意 佢 唱 多 d !!!!!
首 歌 真 係 好 有 感 情 ~ 好 以 好 慘 ~
如 果 好 唔 開 心 聽 呢 ~ 可 能 會 喊 咗 出 泥 tim 架 ~
真 係 愈 聽 愈 好 聽 ar ~
我 建 議 大 家 dl 泥 聽 下 ~

呢道有首~不過係張燊悅&余文樂o既明知故犯~
都ok架~聽下啦~

隱藏信息 跟貼後才能顯示:

[ Last edited by 一心一意 on 2005-7-20 at 01:23 AM ]

隱藏給點數低於 100 之人士

查看資料  發短訊   編輯文章  引用回覆
naja 男
LV 20: 終極法老王

發表文章 2486
現金: 2147483647
存款: 1149900286
註冊 2004-5-1
來自 Hong Kong
Share |

好聽ga∼

該用戶已被刪除

積分 N/A
發表文章 N/A
現金:
存款:
註冊 N/A
Share |

真係好好聽ar..><..thank..

toto27hk
該用戶已被刪除

積分 N/A
發表文章 N/A
現金:
存款:
註冊 N/A
Share |

哈哈哈哈

呃post -0-
扣分,,
下次即ban..

[ Last edited by 水喉” on 2005-7-21 at 12:18 PM ]

九叔
該用戶已被刪除

積分 N/A
發表文章 N/A
現金:
存款:
註冊 N/A
Share |

上面果條友做緊咩-_____-?

呢首歌..好耐LU..不過都幾好聽..之前唱K都唱過

josephinetcm
該用戶已被刪除

積分 N/A
發表文章 N/A
現金:
存款:
註冊 N/A
Share |

Thanks1

亞青
該用戶已被刪除

積分 N/A
發表文章 N/A
現金:
存款:
註冊 N/A
Share |

我未聽過BOR"

Wan*
該用戶已被刪除

積分 N/A
發表文章 N/A
現金:
存款:
註冊 N/A
Share |

thx∼

呃POST,,
扣分,,
下次即BAN

[ Last edited by 水喉” on 2005-7-21 at 12:20 PM ]

77  1/10  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  >  >| 

可列印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題

論壇跳轉:

< 聯繫我們 - 廣告查詢 >

eXTReMe Tracker